Pri vytváraní novej stránky s položkami teraz máte možnosť duplikovať existujúci obsah. Nová stránka bude synchronizovaná s pôvodnou, takže všetky zmeny vykonané na jednej z nich sa použijú na obe. Táto funkcia poskytuje flexibilitu a umožňuje vám jednoducho spravovať prepojený obsah.